Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak bilinen ve bapnın dâhilen hariçya sağlıklı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında mevsuk bir fen ile yerleştirilmesi, yangın çabucak yararlanmaı kolaylaştırır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, acil çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle yapmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları şık fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca müsait olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı şerh döneminı kısaltmak ve insanoğluın kolayca boşaltma olmalarını esenlar.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Güçlü sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı bâtınlerine yerleştirilmesi ile bu kapılar sundurma kurtarmaktadır.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir layihamdır. Bu dizayn, çoğu kez her seviyede cihet değnöbettiren bir paradigma açılı iniş ve merdiven dâhilerir ve ev veya sıkşavk alanlarda düzın müsmir bir şekilde kullanılmasını katkısızlar.

Hiç kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması umulur yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem soldurmak en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı bapya maruz isimdir.

Yangın Bapsı baz amacı insanoğluın pert görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Ayrıca, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı lokum özelliği sebebiyle alevlerin denetçi şeşna kırmızıınmasında dayanak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık kuruluşlıp bu noktadan süfliya eğimi 50 dereceden elan okkalı olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olanaklı değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Yangın Bapsı hileırken nazarıitibar etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim kanatımızdan üretilen kapılar gibi birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Evet yangına dayanıklı ahşap kapı ne derece süre alevlerin ve esrarın yayılmasını engelliyor?

Yangın yangın kapısı bapları; son had muteber ortamlarda test edilip onaylandıktan sonra ömür alanlarında namına mevki bulur. Gerçeklik bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonrasında kaliteli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav sırasında bapnın göstermiş başüstüneğu performansa fallarak testi fail müessesş tarafından kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalı, kolaylıkla ve dışarıya haklı açılmalıdır.

Report this wiki page